Turkiet

Vi har varit dåliga på uppdatera här.. det måste verkligen styras upp!

Det har varit lärorika träningsmatcher så långt, och nu ska vi ladda till tusen inför seriepremiären som blåser igång den 9 maj 15.00. Detta sker genom en fantastisk vecka i Side, Turkiet. Snart är vi alla samlade (utom Moa, Bomme och vår underbara fystränare Malin, vi slänger en tanke på er någon gång under veckan!) på umeå flygplats och redo för take off. Det blir mycket taktik och lagkänslan kommer vara på topp när vi kommer hem!

Förhoppningstvist ska vi hitta lite tid mellan träningarna och solen för att lägga upp lite bilder direkt från plats.




// #13

Vad har hänt sedan sist?

Det har varit lite dålig uppdatering här på bloggen, vi får försöka ändra på det!
Nedräkningen till seriepremiären kan snart börja, snart bara en månad kvar. Vi har hunnit spela fyra träningsmatcher hittills; mot Hägglunds vann vi med 4-2 som ni redan vet och helgen efter var det dags för en match mot Själevad. Matchen slutade 2-2 efter en match med mycket felpass och kanske inte så mycket skönspel som vi hoppats på, men oavgjort mot laget som vann div 2 norra förra året känns ändå helt okej. Båda våra mål gjordes av Ida.

Den senaste veckan har vi matchat mot div. 1 motstånd och visat att vi hänger med bra i detta tempo. Förra onsdagen mötte vi Umeå Södra på deras träningstid (matchtiden spelades ungefär 2 x 40 min) och vi förlorade med 1-0. Trots resultatet känns det ändå som att det lika gärna kunde ha varit vi som vunnit (eller i alla fall fått ett oavgjort resultat..) och vi visade upp ett bra försvarsspel.
I måndags åkte vi buss söderut för att möta Sundsvalls DFF. Vi tog ledningen med 1-0 genom Mellan i första halvlek, men Sundsvall kvitterade lite senare på en hörna som slank in vid första stolpen. Andra halvleken handlade mest om att kämpa och försöka få fram bollen på den snötäckta planen (ingen planuppvärmning här inte). I en av matchens sista minuter gjorde SDFF 2-1 på en boll som var klart offside, men som domaren valde att fria. Surt, men vi gör ändå ännu en bra match mot hårt motstånd.


En av matcherna mot Södra förra året

Efter dagens träning med fokus på anfallsspel och sedan snabbhet med fröken Skoog laddar vi nu för årets första tävlingsmatch i Svenska cupen mot Piteå IF, som förra året spelade i allsvenskan.
15.15 är det matchstart på Gammliavallen, kom och heja fram oss!

/#7

RSS 2.0