Målvakt: Hanne.
Backlinjen från vänster: Olivia, Amalia, Amanda, Johanna.
Mittfältet från vänster: Moa, Kalle, Fanny, Carolinn.
Forwards: Maja, Mellan.

Alla var pigga på att äntligen spela match så första halvlek började bra. Alla ville ha boll och gjorde mycket löpningar. Hägglunds fick i princip inga farliga lägen då vår backlinje skötte sig exemplariskt. 1-0 kom efter att Olivia offensivt kommit upp till hägglunds straffområde och kunde slå in den framför mål där Mellan efter lite flyt kunde axla in bollen i mål. 2-0 målet stod Fanny för förarbetet då hon sniket la fram (vilket hägglunds backar inte alls var med på) bollen till Mellan som bara behövde lägga in den.

Vi gick alltså till halvtidsvila nöjda med vår första halvlek och sa att nästa skulle bli minst lika bra. Dock så började det knakigt för oss, men vi fick en straff som Fanny iskallt satte vid höger stolpe vilket betydder 3-0.

Vi fick inte riktigt upp bollen i banan och Hägglunds satte hög press vilket resulterade i att hägglunds kunde göra 3-1. De lyckades även strax därefter göra 3-2. Efter 3-2 målet samlade vi ihop laget, tog ett kort snack och var redo för avspark igen. Nu kändes det som att vi skärpte oss och fick till ett ordnat spel. När det var en minut kvar bröt Moa igenom på vänsterkanten och slog in bollen med sin berömda utsida framför mål som Mellans stortå nådde precis, vilket betydde 4-2.

För att summera matchen kan man säga att första halvlek gick riktigt bra, hägglunds började redan då visa sin frustration genom dåligt humör vilket innebar många blåmärken på MSKarna. Men det brydde vi oss inte om. Vi koncentrerade oss på spelet och körde på. Vi kom ut lite tröttare i andra halvlek vilket visade sig i spelet. Hägglunds började även sätta högre press vilket gjorde det svårt för oss att spela via mitten. Vi hade en dipp, men rätade upp oss i slutet av andra. För att vara första matchen tillsammans på fullstor plan var vi överlag rätt nöjda efter matchen, som dessutom innebar en vinst på 4-2. Det kan bara bli bättre!

På söndag möter vi Själevad som vann div 2 2009 men som inte klarade kvalet upp till div 1. Kommer att bli en spännande match! Vi har beställt sol hela dagen så ta med kaffetermosen och en stol så kan ni sitta i solen och...